Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ilyen jellegű székrekedésre...

Ilyen jellegű székrekedésre segítség? Többi lent.

Figyelt kérdés
Általában 2-3 naponta szoktam keményet székelni, de ma elkezdett szúrni ott lent, eddig is volt ilyen, mikor "jelzett, hogy ki akar jönni", de ez akkor elmúlt, most viszont egész délután fent van és nem tudok miatta székelni se. Valaki valami ötlet?

2015. szept. 1. 18:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Közben ittam kb háromnegyed doboz tejet meg ettem pár szelet barackot és almát, érzem a hasamban, hogy morog meg bugyborékol, de továbbra is szúr. Szellenteni tudok, jó lenne, ha valamit tudnátok írni :/
2015. szept. 1. 19:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Hmm... hasam alja is ugyanúgy szúr.. nagyon rossz... és nem tudok már mit kitalálni, aranyér vagy ilyesmi is lehet?
2015. szept. 1. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Igyál több folyadékot, lágyítsd a székleted, rostos ételekkel, gyümölcsökkel, egyél naponta leveseket, natur joghurtot. A szúró érzés lehet végbélrepedéstől, amit a kemény széklet okoz. Most érik a szilva, szőlő, mindkettő nagyon jó székletlágyító, egyél belőle naponta.
2015. szept. 2. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!