Székrekedésre valami gyors tipp?
Figyelt kérdés
Napok óta érzem, hogy mennem kellene vécébe, de hiába ülök rajta semmi és nagyon irritál. Mit csináljak?2015. jún. 15. 11:44
1/5 anonim válasza:
Szia a hashajtókat nem ismerem, a Fenolftaleinit szokták ajánlani és a dulcolacról hallottam de nekem az Aktivia joghurt segít ilyen esetben, mit mondjak nagyon hatásos :-)
2/5 anonim válasza:
Ha a végbélben akadt el a széklet, egy glicerines kúp pár perc alatt segít.
Nekem még a hasmasszázs is szokott segíteni.
3/5 anonim válasza:
És NE ÜLJ a wc-n, a lehető legrosszabb testhelyzet.
Tegyél törlőkendőt a padlóra, guggolj fölé és úgy nyomd. Hidd el, sokkal könnyebben kijön.
Mikor nekem van székrekedésem, soha nem ücsörgök, hanem leguggolok egy t.kendő fölé, és hamarabb meg jobban megindul.
4/5 anonim válasza:
A koffein serkenti a bélműködést, vízhajtó hatással is rendelkezik,de reggeli felkelés után fogyasztott meleg ital segíthet. A gyógynövényekből készült, vagy koffeinmentes tea, de akár egy csésze forró víz,citrommal vagy mézzel ízesítve ugyancsak hatásos.
5/5 anonim válasza:
Dr. Tóth azt monta, hogy kaksizás közben tegyük fel a lábunk egy magasabb helyre(pl szék), így a testtartásunk megkönnyíti a szarást.
Egy idő után, majd nem kell megnézned egy egész filmet a WC-n, elég lesz egy youtube videó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!