Mekkora kárt tehettem magamban ennyi piálással?
Ritkán szoktam piálni, de nem is dőlök ki 1 sörtől meg vodka-narancstól. Sőt mondhatom, bizonyos értelemben egyáltalán nem hat rám az alkohol. Egy kicsit talán jobb kedvem van tőle, de csak minimálisan. Ilyenkor is tudok sírni a problémáim miatt, hajjaj. :( Nemrég otthon megittam 1 üveg 12%-os alkoholtartalmú bort, rövid idő alatt. Ettem előtte, de evés után már csak a piát ittam folyamatosan. A jobb kedv fázisa nagyjából teljesen kimaradt, sőt sokat sírtam. Aztán végleg kiütött a bor, rosszul voltam, fetrengtem, hánytam is, sokat. Már a mentő kihívásán gondolkodtam, bár 2 lépést se nagyon tudtam megtenni. Másnap is rosszul voltam, a fejem mondjuk nem fájt, és a gyomrom sem, bár azért kicsit rendetlenkedett, de alapvetően jól viselte.
Azért csodálkozom ezen, mert máskor, amikor ittam vodkát, elég sokat, és nem is ettem előtte annyit, nem voltam ki ennyire. Mitől lehetett ez?
22 éves, 168 cm magas, 46 kilós lány vagyok. Okozhattam magamnak vmi helyrehozhatatlant? Egyébként ha orvoshoz mentem volna, kimosták volna a gyomromat? Így viszont, hogy nem mentem, nyilván nem lett kimosva, és akkor mindegy is, ezen múlik a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!