Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mekkora kárt tehettem magamban...

Mekkora kárt tehettem magamban ennyi piálással?

Figyelt kérdés

Ritkán szoktam piálni, de nem is dőlök ki 1 sörtől meg vodka-narancstól. Sőt mondhatom, bizonyos értelemben egyáltalán nem hat rám az alkohol. Egy kicsit talán jobb kedvem van tőle, de csak minimálisan. Ilyenkor is tudok sírni a problémáim miatt, hajjaj. :( Nemrég otthon megittam 1 üveg 12%-os alkoholtartalmú bort, rövid idő alatt. Ettem előtte, de evés után már csak a piát ittam folyamatosan. A jobb kedv fázisa nagyjából teljesen kimaradt, sőt sokat sírtam. Aztán végleg kiütött a bor, rosszul voltam, fetrengtem, hánytam is, sokat. Már a mentő kihívásán gondolkodtam, bár 2 lépést se nagyon tudtam megtenni. Másnap is rosszul voltam, a fejem mondjuk nem fájt, és a gyomrom sem, bár azért kicsit rendetlenkedett, de alapvetően jól viselte.

Azért csodálkozom ezen, mert máskor, amikor ittam vodkát, elég sokat, és nem is ettem előtte annyit, nem voltam ki ennyire. Mitől lehetett ez?

22 éves, 168 cm magas, 46 kilós lány vagyok. Okozhattam magamnak vmi helyrehozhatatlant? Egyébként ha orvoshoz mentem volna, kimosták volna a gyomromat? Így viszont, hogy nem mentem, nyilván nem lett kimosva, és akkor mindegy is, ezen múlik a dolog?

2015. aug. 22. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem csak sok volt és taccs lettél. Miért ittál egyedül?
2015. aug. 22. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Különböző piákra máshogy reagál a szervezet, a bort én sem bírom, vodkát viszont igen. És nem mindegy a hangulat sem, esetleg hogy mennyire vagy fáradt, fizikálisan és mentálisan is. Társaságban jobban esik a pia, tényleg annyi dolog hat arra, hogy érzi az ember magát a piától, hogy hihetetlen. Egy üveg bortól nyilván nem hálás a szervezet de azért semmi hosszútávú gond nem kellene, hogy legyen belőle, szóval nyugi.
2015. aug. 22. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de sok eszed nincs, az biztos.
2015. aug. 23. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy kiadós berúgástól nem lesz semmi bajod, pár nap alatt regenerálódni fog a szervezeted. Rendszeresen kell inni ahhoz, hogy igazán bajod lehessen tőle, vagy pedig annyit kéne innod, hogy alkoholmérgezést kapj. Szerintem nem mosták volna ki a gyomrod, mivel már kihánytad a piát. Valószínűleg benntartottak volna megfigyelésre, aztán reggel hazaengednek.
2015. aug. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!