Van értelme a candida diétának ekcémára?
Én nagyon durván ekcémás vagyok, és rengeteget szenvedtem, bennem is sokszor felvetült a kérdés, hogy melyik a rosszabb, az ekcémám, vagy az, hogy nagyon oda kell figyelnem mit eszek.:D
Eleinte én is candidáztam, de egy idő után megint elkezdődtek a problémáim (pár évvel később), bár nem igazán tartottam akkor már. Egy betegség szerűség miatt újból elkezdtem diétázni, csak akkor már a paleot válsztottam. Nagyon kemény, és nekem is szenvedés volt, mire "megszoktam", de sajnos muszáj, az ekcémám miatt is. Hogy mennyire hülyeség, mennyire divat, azt döntsd el, nem akarlak rábeszélni (mindenesetre én személy szerint ajánlom, mert nekem bevált, és tudnék más példát is ismerettségi körömből).
Tapasztalataim szerint a paleo sokkal jobb, mint a candida, nekem elmúlt az ekcémám, és csak akkor jön elő újra, ha hosszabb ideig nem tartom a diétát.
És mindkettő mellett kell enni vitaminokat plusszba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!