Nagyon sovány vagyok? Többi lent
Figyelt kérdés
13/L vagyok 150 valamennyi cm a magasságom és 38Kg vagyok ez nagyon sovány? :/ mert fogalmam sincs. Szinte sosem vagyok éhes és ha eszem akkor hamar "teli leszek" ez normális? :c2015. aug. 9. 13:14
1/5 anonim válasza:
17 a testtömegindexed, ez azt jelenti, hogy sovány vagy. (utánanézhetsz és magad is kiszámolhatod a neten, BMI kalkulátort keress.) Nem ártana kivizsgáltatnod magad, hogy nincs-e pl. gyomorszűkületed vagy hasonló.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. aug. 9. 13:55
3/5 A kérdező kommentje:
Gyomorszűkülettel mit csinálnak? Gyógyszer,kezelés vagy bármi más?
2015. aug. 9. 13:56
4/5 anonim válasza:
Legegyszerubben ugy tudod kiszamolni, hogy a testmagassagodbol kivonsz 110-et es megkapod a sztendert idealis testsulyodat. Picit vekonyka vagy, de a Te korodban ez meg nem is olyan lenyeg, hiszen folyamatos valtozasban vagy.
Sportolj kicsit, vagy csak mozogj tobbet es akkor valoszinu az etvagyad is rendbejon. Jarj friss levegore, szaladgalj, bringazz, jarj el uszni ... egy csomo elvezetes mozgasi lehetoseg van.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
Vegül is sportolok (aerobic,néptánc,napi tesi,gyógytesi,meg rohangálhatok az egyik teremről a másikba hogy el ne késsünk) viszont csak iskola időben, és iskolai időben az étkezésem is normális :D Azt hittem hogy a sporttól fogyok de hogy így eszembe jut az tényleg segíthet :)
2015. aug. 9. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!