Tozser Alex kérdése:
Egeszseges taplalkozas osszehozasa?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Annyit hallok mostanaban a rakrol.Megcsak 13 eves vagyok, de mondta anyukam hogy sokan haltak meg rakban a csaladban, es ennek a kockazatat elakarom kerulni. Nagyon sokszor eszem melegszendvicset=Kenyer->Vaj->Felvagott->Sajt, Es be a sutobe.Ha keszen van, az odaegett reszt leszoktam vagni, Megszoktam sozni, es szoktam ra ketchupot rakni.Ez szerintetek elegge rakkelto?Ebedre szoktam sokszor fozelekeket(Sargaborso,Zoldborso),Rantottsajtot krumplipurevel,Bolognait,Strandokon eleg HotDog manias vagyok, sok csokit eszem, es Chipset is imadom.Tudom Csoki Chips rakkelto, az uditoitalok is elvileg ezert ezeknek csokkentem is a szamat.Az ebedeim. Rakkeltoek nagyon?Meg a melegszendvics?Vagy viszonylag rendben van?Tudtok nekem olyan eteleket, etrendet osszeallitani, ami nem valami ritka etel, hozzavalo , es a boltokban is kaphato?Ja meg sok gyumolcsot egyek?2015. aug. 6. 11:39
1/1 anonim válasza:
Persze, a sok gyümölcs engedélyezett és sok vitamint és energiát tartalmaz, így persze szabad belőle enni. Nem hiszem, hogy rákkeltő lenne, viszont tényleg csökkenteni kéne ezeknek az ételeknek a fogyasztását. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, kenyerekből is csak teljes kiörkésűt vagy rozsos kenyeret egyél. Lekéne szoknod a csips evésről, helyette inkább rágcsálj darabolt zöldségeket! Keress utána a neten hogy hogy is van ez az egészéges étkezés, mivel inkább egy biztos forrásból tudd, hogy ajánlott és nem ajánlott enni. Szerintem ebédre neked elég lenne a főzelék, aztán a cukros üdítő italok helyett pedig vizet igyál! Azok már tényleg nagyon károsak az emberi szervezetnek,szóval azt minél elbb iktasd ki. Nem hiszem, hogy a melegszendvics rákkeltő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!