Hogyan hízzak meg?
Figyelt kérdés
155 cm és 40kg vagyok. Szeretnék olyan 5-7 kilot hízni. Reggelire ha valahová sietek akkor tejet eszek müslivel ha nem sietek akkor tojást, ebédre mindig főtt ételt, vacsorára pedig kenyeret vajjal meg szalonnával szoktam enni. És napközben még szoktam nassolni is. Hiába, mégsem tudok meghízni. Mitől hízhatnék meg??2015. aug. 2. 11:26
1/2 anonim 

válasza:

meki,sultkrumpli, sok cukor, es probalj este 11kor szalonnat vacsorazni. Egyebkent meg maradj igy, mert ez viszont egeszsegtelen.
2/2 anonim 

válasza:

Dúsítsd a kajáidat zsírosabb, de egészséges dolgokkal - pl főzelékbe tegyél tejszínt (ne főzőt, hanem habtejszínt), reszelhetsz bele sajtot, egyél reggelire-vacsorára tojást, nassolásnak sok olajos magvat, diákcsemegét ehetsz, a túró is jó... Turmix, kakaó, tejszínes fagyi, gesztenyepüré, minden, amit el tudsz képzelni. Szóval a lényeg az, hogy ugyanakkora térfogattal nagyobb kalóriát vigyél be :)
Ja, és többször egyél, nem kell rengeteget, hogy ne telítődj el, és hogy később is bírj enni. Mindig csinálj valamit evés közben - beszélgess, nézz filmet, gépezz-, mert így könnyebben eszel többet, fel se tűnik.
És mozogj, mert attól szebb alakod lesz. Hány éves vagy? Ha fiatal, lehet hogy természetesen fogsz még gyarapodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!