Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy legyen újra...

Mit tegyek, hogy legyen újra normális az étkezésem?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy segítségre lenne szkségem de ezt senkitől nem kapom mert meg ezt senki nem tudja rólam és elég orszzul vagyok ez miatt. 15 éves vagyok 150m és 40kg. Nem eszek túl sokat napi max 2szer vagy 1szer és akkor is olyant ami nem hizlal. Amikor mindent ettem és mellette boldog is voltam max 46 kg voltam, de amióta előjött bennem az hogy kövér vagyok nagyon nem eszek semmmit és csak a mérleget nézem és azzal foglalkozok hogy milyen kövér vagyok és hogy mit egyek. Most sajnos mindenki elkezdett fogyokúrázni körülöttem a tesóim, a barátnőim és mindenki és igy én nagyon nem eszek semmit mert én nem akaerok kövér lenni még ők szép vékonyak lesznek. Ha a tesóm egésznap nem eszik vagy megeszi az egészséges ételeket ls nem eszek semmit. Ma is reggel ettem egy roszkenyér szalámis zöldséges szendvicset és nem merek vacsorázni mert félek hogy meghizom. Nagyon boldogtalan vagyok és csak az alakommal foglalkozom és azzal hogy ki mit eszik és szidom magam ha véletlen megkivánom a régi kedvenc ételeimet. Senki nem tudja milyen érzés ez ls hogy ezvan velem de én szívesen elmenükélnék. Most is nagyon fáj a hasam meg a fejem is de akkor sem megyek enni csak hogy ne hizzak.Vacsira egy kis házi fasirt van meg főtt kukorica de abból sem merek enni mert félek hogy meghizom, pedig a kedvemért lett csinálva. Valaki tud adni valami tanácsot hogy mit tegyek? Kérem valaki segitsen!!
2015. júl. 29. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Beteg a buksid, irány a doktor bácsi. Anorexiás vagy, testképzavarod van, kórosan félsz a kövérségtől, holott sosem voltál az. Mondd el a szüleidnek, hogy mi a baj.
2015. júl. 29. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a Te fejedben van rosszul, mi nem tudunk segíteni :(

A hízástól félsz, a betegségektől, rosszullétől nem? Éhezteted a tested!

2015. júl. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!