Létezik olyan tabletta vagy más készítmény, amiben az összes szükséges vitamin és ásványi anyag megtalálható? Arra az esetre, ha valaki huzamosabb ideig böjtöl?
Dr. Lenkei Gábor - Prémium Alap vagy Prémium Erős vitaminja.
(gyógyszertáriak, kommerszek: tapasztalataim alapján felejtősek)
OFF:
elolvastam a fentebb található Jutavit multivitamin összetételét; attól se várj szerintem csodát! :)
Bocs!
Prémium Közepes-et akartam írni.
A Prémium Erős a takarékos embernek való, mint én vagyok; napi két-három szem sem rossz belőle. (elég komolyan utánanéztem ezeknek a dolgoknak, sokféle vitamint megvettem már, úgy írom; ráadásul komoly betegség (?) után, így közöm is van a témakörhöz és vannak is valós tapasztalataim és felismeréseim benne).
Gondolat:
Ezt megveszed...azt megveszed...mennyi az ára? stb. Ha meguntad ezeket a köröket, úgyis valami normálisabbat fogsz venni. Azt már nem árulja egyetlen gyógyszertár sem. Miért? Mert ők, sajnos, valami másban érdekeltek. Nézz utána a témakörnek! Olvasd el Linus Pauling könyvét, ahogyan én is tettem. Rossz hír: még nem fordították le magyar nyelvre. (Lehet, jobb is. :) Bocs.)
Nekem az összes olyan gyártó hiteltelen, amelyik bármelyik készítményében együtt használ legalább kettőt a következő háromból: vas, kalcium, magnézium. Ezek különböző kombinációkban akadályozzák egymás felszívódását.
Az a gyártó is hiteltelen, amelyik bármelyik készítményében rosszul felszívódó ásványi anyagokat használ, pl. oxidokat, szulfátokat (magnézium-oxid, cink-oxid, vas-szulfát stb.).
Sajnos Lenkei kimeríti ezeket. Meg az összes olyan készítmény, "amiben az összes szükséges vitamin és ásványi anyag megtalálható".
#15 - Ez egy tipikus "náci kártya" nevű érvelési hiba. Ha Hitler azt mondja, hogy kék az ég, akkor az nem igaz, mert náci.
Nem azért hiteltelen Lenkei, mert bármilyen hiedelemrendszert követ, hanem a termékei miatt, amint leírtam 1:20-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!