Háztartásban megtalálható, nem vényköteles nyugtató vagy nyugtató hatású készítmény?
Sajnos elég ideges típus vagyok, rengeteg dolgon, apróságokon könnyen felhúzom magam, ha pl. buszon vagy utcán valaki szemetel vagy törvényt sért, erősen vét az általános etikett ellen legszívesebben odamennék és lekevernék neki egy jókorát, vagy megmondanám neki a magamét (utóbbi gyakran előfordul),
nagyon gyorsan dühbe-gurulok, feszült leszek.
Ez ellen szeretnék valamit, eddig próbáltam kamillatea rendszeres fogyasztásával, továbbá Magnézium+B6 szedésével, sajnos nem nagyon tapasztalok változást.
A mindennapokban, munkahelyen stb. egyébként mondhatni jól-szituált vagyok, viszont képtelen vagyok elviselni más emberek bunkóságát, ami miatt olykor kellemetlen helyzetbe kerülök dühöm miatt.
Ötletek? Tapasztalatok? Tippek?
(Meditáció és hasonlók nem érdekelnek)
Citromfű tea gyomor görcsös panaszokra.
Fehér fagyöngy tea vernyomás panaszokra.
(ami téged nem érdekel, de hasznos, masszázs, edzés, kibeszélése a problémának begbízható ismerőssel)
Vagy ha ebben magadra ismersz, akkor terápia. Ne diagnosztizáld magad, nem azért küldöm a linket, csak olvasd el.
Nem mindent lehet csak úgy legyőzni segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!