Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Háztartásban megtalálható,...

Háztartásban megtalálható, nem vényköteles nyugtató vagy nyugtató hatású készítmény?

Figyelt kérdés

Sajnos elég ideges típus vagyok, rengeteg dolgon, apróságokon könnyen felhúzom magam, ha pl. buszon vagy utcán valaki szemetel vagy törvényt sért, erősen vét az általános etikett ellen legszívesebben odamennék és lekevernék neki egy jókorát, vagy megmondanám neki a magamét (utóbbi gyakran előfordul),

nagyon gyorsan dühbe-gurulok, feszült leszek.

Ez ellen szeretnék valamit, eddig próbáltam kamillatea rendszeres fogyasztásával, továbbá Magnézium+B6 szedésével, sajnos nem nagyon tapasztalok változást.

A mindennapokban, munkahelyen stb. egyébként mondhatni jól-szituált vagyok, viszont képtelen vagyok elviselni más emberek bunkóságát, ami miatt olykor kellemetlen helyzetbe kerülök dühöm miatt.

Ötletek? Tapasztalatok? Tippek?

(Meditáció és hasonlók nem érdekelnek)

2015. márc. 19. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Citromfű tea gyomor görcsös panaszokra.

Fehér fagyöngy tea vernyomás panaszokra.

(ami téged nem érdekel, de hasznos, masszázs, edzés, kibeszélése a problémának begbízható ismerőssel)

2015. márc. 19. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Valerina, természetes cucc, nem fogsz rászokni sem és nyugtató hatású. Garantált!
2015. márc. 19. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
asperger vizsgálat, komolyan
2015. márc. 19. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy ha ebben magadra ismersz, akkor terápia. Ne diagnosztizáld magad, nem azért küldöm a linket, csak olvasd el.

Nem mindent lehet csak úgy legyőzni segítség nélkül.

2015. márc. 19. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
2015. márc. 19. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Eh, a kérdésedre meg pont nem válaszoltam. Valeriana relax, egy ismerősömnek bevált.
2015. márc. 19. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!