Táplálkozási rendellenesség okozhat zúzódásokat?
Figyelt kérdés
Bulimiás vagyok, és a lábaimhoz szinte elég hozzáérni ahhoz, hogy zúzódások keletkezzenek. Ennek a táplálkozási rendellenesség lehet az oka, vagy máshol keresendő?2015. júl. 27. 21:44
1/3 anonim válasza:
Nem kéne ilyen lazán tudomásul venni, hogy bulimiás vagy, hanem kezeltetni magad. Ha nem jut a szervezeted megfelelő táplálékhoz, hiányállapotba kerülsz, és lehet rossz a vérképed, amitől például minden ütésnek nyoma marad rajtad.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem úgy megy, hogy hoppá, beveszek három tablettát, és minden rendbe jön, mert nem is úgy kezdődik, hogy én akkor mától mindent kihányok. Csak azt szeretném tudni, hogy a zúzódásokat okozhatja-e.
2015. júl. 28. 00:06
3/3 A kérdező kommentje:
Amire választ is kaptam, szóval köszönöm, felpontoztalak.
2015. júl. 28. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!