Meghízok egy teljeskiörlésű kakaóscsigától?
Figyelt kérdés
Evészavaros vagyok, 150 cm 40kg lassan 15éves. Olyan ételek amik hizlalnak nem is eszek vagy nagyon ritkán, de ha nem muszáj csokit vagy ilyesmit nem is eszek. De ma nagyon megkivántam a kakóscsigát és körbenéztem a pékségben és találtam teljeskiörlésüt, és az lenne a kérdésem hogy mennyire hiznák meg tőle 1szeri alkalommal?2015. júl. 25. 20:10
1/2 anonim válasza:
Max annyit, amennyi a súlya, szóval egy 10 dekás kakaóscsigától nehéz lenne mondjuk 11 dekát hízni. :)
Inkább megnuygtatlak, semennyire nem fogsz hízni. De akár 5-öt is megehetnél, ha utána gyalogolnál egy napig.
2/2 anonim válasza:
Remélem viccnek szántad a kérdést.. De ha minimálisan belegondolnál és eszedbe jutna az anyagmegmaradás elve, akkor rájönnél, hogy ha a szervezeted teljes egészében zsírrá is alakítaná azt a csigát,ami lehetetlen,akkor is csak annyit híznál amennyi a csiga súlya. És az mennyi? 15deka? De ez nem történik így, ugye mész wc-re meg eleve nem raktározódik el minden tápanyag amit beviszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!