Mi a különbség a között, hogy zabpehelyböl vagy zabpehelylisztböl készítek zabkását?
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 21:07
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom a gyomromnak nem lehet attól baja, ha mondjuk 2-3 ek. zabprhelylisztet teszek joghurtba/kefìrbe?
2015. júl. 24. 21:39
3/6 anonim válasza:
Nem. De én a kását főzni szoktam.
4/6 Szintiszoli123 válasza:
A zabpehelylisztre nagyobb az inzulinválasz. A gyomrodnak a liszttel könnyebb dolga lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
Azért preferálom inkább a zabpehelylisztet, mert ha ebböl csinálok kását, akkor így nem puffaszt fel.
2015. júl. 25. 07:54
6/6 Szintiszoli123 válasza:
Mondom. Könnyebben emészthető, ezért nagyobb az inzulinválasz. Ez a kettő összefügg. Ez gyakorlatilag minden CH-val így van.
Meg kell találni az arany középutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!