Az az egészségesebb ha akkor eszek amikor éhes vagyok vagy az ha beállított időpontokban étkezek?
Figyelt kérdés
Szóval, a napjaim eléggé eltérőek mármint időpontilag meg minden... pl. van hogy fél 8-kor kelek vagy van amikor 11-kor és ha 11 kor kelek akkor csak ebédet eszek, ha pedig 8-kor mindkettőt. De van mikor a vacsorát vagy az ebédet nem is kívánom és van amikor este 5 órakor eszek mert éhes vagyok aztán még 7kor is eszek még... stb. nem tudom ez így egészséges-e vagy kezdjek ezzel valamit..2015. júl. 19. 22:49
1/3 anonim válasza:
Elvileg az az egészséges, ha nagyjából hasonlóan telnek a napjaid alvással és evéssel kapcsolatban. De jó ez így, a kaját nem kell erőltetni.
2/3 anonim válasza:
reggeli ebéd vacsora minimum ennyi étkezés.
3/3 anonim válasza:
Egészségtől függetlenül morbid gondolat számomra, hogy ételt erőltessek magamba, ha nem vagyok éhes és nem is kívánom, úgyhogy én akkor eszem, ha éhes vagyok. Viszont szinte mindig ugyanakkor éhezem meg. Az mindegy, hogy 8-kor vagy 1-kor kelek, mert az első étkezésem sokkal később van :) Hajlok afelé, hogy jó, ha rendezett az ember napja, hasonló időben kel és eszik, de óramű pontosság nem kell s hoz olyat az élet, hogy borul, ezen nem aggódnék, csak a napi összbevitel legyen megfelelő (1-2 nap ott is borulhatnak a dolgok, de tovább nem, főleg a fehérjét nem szeretem hanyagolni, azt nem tárolja a test, csak az izmokban, jó a napi utánpótlás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!