Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nyelek ilyen iszonyat...

Miért nyelek ilyen iszonyat hangosan?

Figyelt kérdés
Felvettem a telefonommal a "kortyolásomat" és bebizonyosodott, amit már korábban sejtettem, hogy elképesztő hangosan nyelek, de ami a legrosszabb, hogy egyáltalán nem tehetek róla. Próbáltam már lassan, elöl, hátul nyelni, de ugyanúgy hallatszik. Vékony, hosszú nyakam van és szó szerint úgy működik a nyelőcsövem, mint egy szivattyú. Nem hiszem, hogy rendellenesség lenne, de egyértelmű, hogy műtétre nem vállalkoznék csak emiatt, mert inni, enni tudok.

2015. júl. 19. 17:08
 1/4 anonim válasza:
Ez szerintem a vékony nyakad miatt lehet, de amig nem zavar téged/másokat, addig szerintem nincs vele baj. De az is lehetséges, hogy túl sokat akarsz lenyelni egyszerre:D
2015. júl. 19. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a nyakad miatt lenne, ugyanis nekem sajnos kifejezetten rövid, vastag nyakam van (emiatt akármilyen vékony vagyok, mindig tokásnak nézek ki :(((), és nekem is ugyanez a problémám! Állandóan "gúnyolnak" miatta, meg kérdezik, hogy fáj-e a torkom...

És ezzel sajnos nem lehet csinálni semmit. Engem nagyon zavar. :(

30/N

2015. júl. 19. 17:31
 3/4 anonim válasza:
Nincs ezzel baj én meg hangosan eszek pedig csukva van a szám mindig:D
2015. júl. 23. 21:47
 4/4 comment12 válasza:
Az én torkom amikor nyelek akkor nagyon érdekes hangot ad ki. És sokkal többet nyelek mint eddig.- .
2020. júl. 23. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!