Miért nem tudok leállni a hízással?
Nem eszem sok chips-et,cukrot,meg csokit..
Nem is eszem pizzát csak olyan -4 hónaponta nagyon ritkán!
Nem eszem McDonalds-ot Burger King-et sem...
De mégis 12 és fél éves vagyok és 50 kiló!
Szerintem nagyon durva...
Bár nem tudom...Lehet hogy a mérlegün mutat többet...De nem hinném!
Elhatározom hogy na most fogyunk...De valahogy sosem jutok el a végére,mert nem látok egyből változást ezért csalódok =(
12 évesen terhes?? Azt sem írta, hogy lány vagy fiú! :-))
Szerintem ne akarj görcsösen fogyni! Az is fontos, hogy hány centi vagy! Én 14 évesen voltam 50 kiló és 170 centi, aztán egy pár évig nem is változott a súlyom. Lehet, hogy fogsz nőne egy jó pár centit hirtelen, és szépen eloszlik a "felesleg".
Még egy dolog.Nem biztos, hogy fogyókúra kell! Lehet, hogy egy kicsit többet kell mozogni, és minden rendbejön!
Csakhogy én versenyszerűen teniszezek,minden nap,kivétel a vasárnap...
És am 158 centi vagyok!
De pl.: suliban a mérleg 43-at mutat,itthon meg 50 :S
Ó hát akkor megvan! :-) Az izom jóval nehezebb, mint a háj!! Örülj neki, mert ha rendszeresen sportolsz, akkor biztos szép feszes a tested!!
Én is mindig több kiló vagyok, mint amennyinek kinézek, mert én is versenyszerűen sportoltam sokáig. Ez csak nekünk rossz, hogy sokat mutat a mérleg, de szerintem mások biztos nagyon csinosnak látnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!