Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet, hogy ilyen sokat...

Mitől lehet, hogy ilyen sokat eszek, és hogy tudok leállni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja legszivesebben állandoan tömném magam, imádom az ízeket.Csoki nélkül 2 napot nem bírok ki. Most is hányingerig ettem magam, de még eszek, ennék. 16 éves vagyok, vegetáriánus.
2011. nov. 4. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
akaraterövel
2011. nov. 4. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
ja de ha ez már sulyos függöségbe ment át akkor orvossal beszéld meg
2011. nov. 4. 17:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Lenne talán csak a tanuláshoz kaja kell, hogy ne unjam, ha nem írásbeli. még arra gondoltam hogy veszek egy nagy uborkát mindem napra aztán egész nap azt rágcsalom, csak nem tudok ilyen nagy rendszerességet tartani, ha egyszer elkap a lendület...
2011. nov. 4. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
na hát akkor akaraterö:)de az nem rossz ötlet hogy zöldséget rágcsálj. de ha elkap a hév és képesnek érzed magad a leállásra akkor tedd azt. vagy vegyél egy kilo répát az már csak elég.
2011. nov. 4. 18:02
 5/6 Anetalia ***** válasza:
Szia!Foglald el magad valamivel.Legyen akarat erőd.Ne egyél csokit ha nagyon éhes vagy valami mást egyél.Mondjuk én nem is eszek csokit csak alig mert én nem is szeretem nagyon.
2011. nov. 4. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Én munka mellett érzek kényszert az evésre. De inkább répát, almát szoktam enni, mert a csokiktól alapból rosszul vagyok.

(Ez amúgy teljesen jogos reakció az unalomra, kényszerre. Nem normális dolog hosszú távon olyasmivel foglalkozni, amit un az ember, vagy amit kényszerből csinál, csak a mi fene nagy civilizált világunkban akarják ezt normális helyzetnek beállítani.)

2011. nov. 5. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!