Mit csináljak, ha állandóan fel vagyok puffadva?
Szia!
Én szedtem gyógyszert, nem hatott. Hallottam a léböjtről, kipróbáltam. 2 napig csak teát ittam édesítővel, semmi étel, de napi 2-3 liter tea és víz ment le. Tisztított. A 2 nap elteltével nem ettem még húst, csak tisztán zöldséget 2 napig, semmi mást.
Most már mindent eszek, ésnem puffadok. Ha érzem hogy megint kezdődik, bevezetek újabb 2 napot. Így nincs puffadás.
Próbáld ki.
21:19-es vagyok:
Nem az étrenddel van mindig a gond, csupán túl van terhelődve a gyomor és nem tud emészteni, ezért jó a léböjt, tisztít.
Csalánteát ittam, filteres Naturland. Tesc_ban valami 300 Ft volt. Nem bírtam tartósan, ezért azt tetem, hogy egy csalán tea, aztán fekete, magyarul váltogattam.
Napi több litert igyál meg, ezt ha 2-3 napig megcsinálod, kitisztulsz. A csalán nagyon jó erre, a végén már meg is kedveltem. Én úgy ittam, hogy egy fél literes bögrém van. Abba egy filter + 4 édesítőtabletta+ citromlé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!