Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha ilyen kevesen eszek, akkor...

Ha ilyen kevesen eszek, akkor lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
alig eszek egész nap.:S mikor délelőtt megyek suliba akkor sose eszek reggel indulás előtt. Suliba eszek egy kis szendvicset+csoki. Mikor hazaérek nem igazán szoktam ebédelni(csak nagyon ritkán) és vacsorázni se szoktam...néha délután megeszek egy chipset+egy pohár üdítő és ennyi az egész napi kajám. ha így fojtatom lehet ebből valami bajom? régóta így megy...
2010. márc. 3. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet bajod. Nem sorolom, de sok.
2010. márc. 3. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
jó neked
2010. márc. 3. 21:28
 3/6 anonim válasza:
kinek a jó...gondolj egész nap a kajára és nézz paprika tv-t és olvass szakácskönyveket,egyből más lesz a felfogásod
2010. márc. 3. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:

egyél keveset,csak ne ezeket a szemeteket legalább...

reggel vmi gyümölcs v. natúr jogh.,kefír... v. vmi teljes kiőrlésű kenyér és 'értékes' belevalók :))

ebédre rizs v. zöldség egy kis csirkemellel,hallal

du. (ne vacsorának nevezzük:))) pedig vmi. zöldség v. gyümölcs (mert ugye nem fogyók.ról van szó) v. jogh. v. túró...hasonlók!!!

az a lényeg,h ne csokika,csipsz,üdítő,előre lefagyasztott,elkészített, műkaják legyenek!!!

egyébként manapság nagyon sok, a suliból a boltba beugró fiatal kezében látok ilyen sz@arokat,s fel is merül bennem a kérdés,h a csoki v. csipsz + kóla v. energiaital kombinációt tényleg reggelire v. ebédre veszi???!!!:SSS

2010. márc. 3. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Az alultápláltság bizony okozhat súlyos egészségkárosodást. Szerintem keress fel egy dietetikus orvost!
2010. márc. 4. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sem eszek sokkal többet:S

Reggeli:-

Ebéd:-

Délután 4 kor rozskenyér vajjal

És talán még este egy rozskenyér de nagyon ritkán...

2010. márc. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!