Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Segitseg bulimias vagyok?...

Kelli12 kérdése:

Segitseg bulimias vagyok? Csak fehérjedus etelekete eszek de ram tortek 'zabalasi rohamok' rengeteg édességet ettem.

Figyelt kérdés
Ez mostmar szinte mindennapos dolog, hashajtót szedek, megszalottan nézem hogy mennyi kalóriát tartalmaz egy étel, sokszor szédültem ha ettem bűntudatom volt.
2015. júl. 5. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha hashajtókat szedsz,ne csodálkozz,hogy falási rohamaid vannak. Nem a kalóriák ürülnek ki olyankor villámsebességgel,hanem a létfontosságú ásványi anyagok és vitaminok,aminosavak,amiket nincs ideje a szervezetednek lebontani,persze,hogy próbál valahogy kompenzálni és kívánod az ételt. Tönkre teszed az emésztőrendszeredet. Tessék inkább testmozgással ledolgozni a fölös kilókat. Édesség meg jobb,ha nincs is otthon,ha tudod,hogy felfalnád.
2015. júl. 5. 20:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom:) sokat mozgok mert napi 2 kosarrdzesem van:)
2015. júl. 6. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!