Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sok edesseget ettem es nagyon...

Sok edesseget ettem es nagyon emelygek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mar nem is most hanem orakkal ezelott ettem csokit meg pudingot jo sok tejszinhabbal es azota emelygek. A gyomrom mar korog es ehes is vagyok, enni azt tudnek is valami sosat csak az emelyges nem mulik el. Mit tudok tenni ellene?
2015. márc. 20. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha eszel valami sósat, el fog múlni.
2015. márc. 20. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Valami olyat egyél, amit kívánsz, keveset és könnyű ételt, lehet hogy elmúlik majd a hányingered, az is lehet, hogy savat csinált a sok édesség.
2015. márc. 20. 16:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom!Akkor megprobalkozok vele:)
2015. márc. 20. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
A gyomor korgása emésztést jelez , nem éhséget . Az étvágy folyamatos , kivéve ha betegek vagyunk . Éhség kimerültség és energia apadás esetén jelentkezik .
2015. márc. 20. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez erdekes, mert ha pl. Egy egesz napig nem eszek akkor jobban korog a hasam, mint eves utan:)

Amugy ettem vajas piritost, remelem jobb lesz. Igazabol aklor jon vissza a hanyinger csak ha edesre gondolok

2015. márc. 20. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!