Mennyire egészséges a kacsazsír?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 22:51
1/8 anonim válasza:
Ha nem állandóan azt eszed,akkor nincs vele semmi baj.A baromfizsír egészségesebb,mint a disznózsír,zsirok pedig egészségesebbek,mint az olaj.
2/8 anonim válasza:
A kacsáknak nagyon, energia tartalék és nem is fáznak meg.
4/8 anonim válasza:
semennyire!!!; hidegen préselt, finomítatlan növényi olajat használj, abból is minél kevesebbet!
5/8 anonim válasza:
A hidegen préselt olaj íze borzalmas,kiérzik az ételből.Kipróbáltam egyszer,és senki nem ette meg a laját.ímaradtam a zsírral főzésnél.Csak akkor használok olajat,ha sok zsiradékban kell sütni valamit.
6/8 anonim válasza:
Eggyértelmü hogy egézséges minden olaj viszont egézségtelen hiába reklámozák hogy milyen különleges meg új...csak kábitják a vevőket.
7/8 anonim válasza:
nincs is a (anno Nagymamám által készített) házi kacsazsírtól 'szebb' és finomabb!!!:)))
igen,inkább a zsír,mint az olaj pl. xy napraforgóolaj reklámjában vmi olyasmi hangzik el manapság,h ne az olaj szagát? érezze,hanem az ételét,háááát,én ugyanúgy azt a förtelmes olajszagot éreztem mindenhol,ahol ezzel készítették az ételt,fújj ;D
8/8 anonim válasza:
A zsír a testben - bármilyen mennyiségben - zsírpárna formájában raktározódik. Attól függetlenül, hogy az olaj, disznózsír, vagy kacsazsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!