Hogyan tudok hízni szeptemberig?
Figyelt kérdés
19 lany vagyok. 163 cm magas 50-51 kg. Vesesullyedesem van. Orvos muteni akar. Vesefelvarras, de megallapodtunk abba hogy ha szeptemberig sikerul hizni akkor nincs gond. Valakinek valami otlete? Mivel hizok a legjobban?? 55-56 kg-ra gondoltam. Valami tomegnovelo? vagy mi? Nem szeretnem h mutsenek. Cigit is leteszem inkabb. Valakinek volt mar ilyen?? Vagy mutettel jobban jarnek?2015. jún. 23. 10:53
1/2 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen válaszd a műtétet ,hogyha az orvos azt javasolja.Tudom,hogy nagy a kockázat,de ha jobb és biztonságosabb életet akarsz akkor mondj igent.
Hízáshoz a legegyszerűbb dolog ha a fogyókúra ellentettjét csinálod:vagyis nincs annyi edzés,többet eszel,nassolhatsz(persze nem mértéktelenül ,elvégre hízni akarsz nem pedig cukorbeteg lenni),szerintem továbbra is egyél gyümölcsöt(de csakis 6 előtt,mert ha később eszel a gyümölcs nem tud megemésztődni a rostok miatt)
2/2 anonim válasza:
Válaszd a műtétet, ha az orvosok azt ajánlják. De a legkönnyebben úgy tudsz hízni, hogyha csinálsz egy étrendet és azt betartod. Reggelire egyél például 50-60g zabpelyhet magas zsírtartalmú tejjel. Egyél sok csirkét és mellé krumplit vagy rizst, a legjobb, hogyha 3 óránként eszel és közbe ehetsz néhány kocka csokit, de azt is minőségit. Este lefekvés esetleg ehetsz túrót is ha megtudod enni magában akkor az lenne a legjobb, de hogyha nem, akkor egyél hozzá almát például. És minden tápanyagból próbálj meg minőségit bevinni a szervezetedbe például margarin helyett vajat használj például szendvicsbe. Evés előtt közvetlenül pedig ne igyál, hogy többet tudj inni, de naponta próbálj 2-3 litert inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!