Ez ugye nem anorexia?
Ne aggódj, a 20-as éveim közepéig én sem híztam, majd lassam elkezdtem, mindig 48-53 kiló között voltam és most 57 kilósan már hamarabb kifulladok, gurulósnak érzem magam, stb.
Ha te jól érzed magad a bőrödben, ne foglalkozz másokkal.
Nem vagy anorexiás, csak kamasz.
Nem vagy az, csak vékony :) Nekem van 55 kilós lány ismerősöm (ő átlagos testalkatú), aki minimális kajákat eszik és nem fogy el (1000 kalória alatt, és tartja a súlyát). Van, akinek kevesebb kaja is elég szerintem, nem kell ezen agyalni. Egyél, amikor éhes vagy, és előtte gondolkodj kicsit rajta, hogy mi az, amire vágysz (próbálj igazi ételeken gondolkodni) és azt edd, amit kívánsz és annyit, amennyi jólesik és nincs hányingered :) Esetleg sportolhatsz valamit, akkor talán megjön az étvágy hányinger nélkül?
Amúgy nekem pl pont a nagyon vékony lányok tetszenek, tuti sokkal egészségesebb vékonynak lenni, mint ducinak :) 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!