Nagy baj ha sosem reggelizek? Miért nincs étvágyam délelőtt?
Ez így gondnak tűnik, hiszen éhes vagy.
Pusztán nem reggelizni nem gond, ha ilyen vagy, ez esik jól s rendesen eszel, épp csak máskor. De nem tudni enni éhesen... Én még akkor is tudok enni, ha sem éhségem, sem étvágyam nincs, kicsit korlátoz, de azért azt a pár falatos 1000 kalóriás étkemet bedobom gyorsan :D Enni kell s zavarna, ha nincs meg a fehérjebevitelem, ami nálam a kalóriákat is hozza.
A gyomorkorgás nálam remek étvágycsökkentő, nem értem, de nem baj... Az éhséget is lehet bírni pár órát, ez még nem hiszem, hogy sokat ártana. De ha valóban szükséged van tápanyagokra s kezdesz is elgyengülni, az nagyon nem jó, akkor enned kell. Próbáltál ezt-azt enni, ha nem is kívánod? Nekem étvágy nélkül egyes ételek nem mennének, főleg, ha térfogatosak, de pl. édesség szinte bármikor (teljesen jó összetételű édességeim vannak), de olajos magvas nasi is... Dedobok egy kicsit s ettem valamit.
Köszi a válaszokat.
Utolsó: igen, próbáltam, pont ez a bajom hogy mindentől hányingerem van :S Kenyér féléket, gyümölcsöt egyáltalán nem kívánom. Régebben viszont minden nap tescos fánkot ettem reggelire, ez az egyetlen amit még most is meg tudnék enni de az meg nagyon egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!