Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mitől van? 26hetes terhes...

Ez mitől van? 26hetes terhes vagyok, minden délelött szinte percre pontosan ébredés után másfél órával / ha reggelizek akkor is, ha nem akkor is / elfognak ilyen hőhullámok.

Figyelt kérdés
izzad a tenyerem, émelygés, szédülés. a cukrom rendben, a vérnyomásom szintén.vagy csak szimplán ez a tehesség velejárója nekem?kb. 2, két és félóráig tart, aztán egésznap jól vagyok.de nagyon kellemetlen.
2008. ápr. 21. 10:28
 1/5 Tóth Tímea Judit ***** válasza:
A puzusod ilyenkor mennyi?
2008. ápr. 21. 10:35
 2/5 A kérdező kommentje:
a szokásos vérnyomásom és pulzusom, terhesség elött és most is ( nem változott ) 95/ 55 és 100/ 60 közötti, pulzus 70- 85 között.
2008. ápr. 21. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen csak korábban. Nagyon rossz érzés volt, szédülés, ájulást megelőző rosszullétek. Nekem ingadozott a vérnyomásom, mérd meg egymás után többször, mikor rosszul vagy, és lehet hogy elég össze-vissza értéket fogsz kapni. Már elmúlt.

30 hetes kismama

2008. ápr. 21. 10:46
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi. akkor ezek szerint csak a kitartás az orvosság?
2008. ápr. 21. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért kérdezz rá a dokinál vagy a védőnőnél, de nekem nem nagyon foglakoztak vele.

Arra figyelj, hogy ne ájulj el. Nekem az volt a nehéz, hogy van egy 17 hós kisfiam, volt olyan, hogy nem mertem megfürdetni, illetve a kádba tenni, mert esténként egyedül vagyok, és féltem, hogy elájulok.

Kitartás, már nincsn olyan sok. :)

2008. ápr. 22. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!