Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől van minden nap hasmenése...

Mitől van minden nap hasmenésem rendes széklet helyett?

Figyelt kérdés

Sok változás van az életemben, amitől igen feszült vagyok. Ez azonban nem egészen olyan, mintha az idegességtől lenne hasmenésem, bár kétség kívül az idegességre mindig hasmenéssel reagál a szervezetem. Nem egész nap van hasmenésem, csak a napi 1x-i normális széklet helyett. Nem eszem semmi szokatlant, ami kiválthatná. gyógyszert szedek épp, de még azelőtt elkezdődött ez a kórság. Az utóbbi időben többször volt ilyen vízszerű hasmenésem nap, mint nap. Aztán magától elmúlt. Most meg megint ez megy 2 hete. Étkezni rendesen nincs lehetőségem. Szendvics, péksüti, fornetti..., főtt kajához nem jutok.

Egyébként fogyókúrázni kezdtem. Kicsit több mozgás és 6 után már nem eszek, csak iszok.

Ez vmi belső szervi probléma lehet? Mit kezdjek vele?

2010. febr. 27. 12:10
 1/1 anonim ***** válasza:
A vízszerű hasmenést általában valami vírus okozza, viszont kiszáradáshoz vezet.Gondolok arra, hogy felborult a bélflórád egyensúlya ez miatt. Igyál Normaflort, ami helyreállítja a bélflóra helyes működését. Ha ez sem fog segíteni menjél el orvoshoz. Ja és próbálj meg étkezés szempontjából valami rendszert beiktatni. És most ne fogyókurázzál jó? Jobbulást.
2010. febr. 27. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!