Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lúgosító teából (Herbária)...

Lúgosító teából (Herbária) mennyit lehet egy nap meginni?

Figyelt kérdés
Napközbeni 1/2 liter iszogatást éjjel teljes gyomor-zubogás, rosszullét követte. A tea okozhatta?
2010. febr. 25. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom a teától van - e. Ez érdekes téma. Lehet ez is " csak divat " hogy eladjanak termékeket??
2010. márc. 1. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyaltalan miert akarsz lugositani??? Mert egy ujabb divat utotte fel a fejet! A szervezet lugositasa teljesen felesleges, ha egeszseges a szervezet! A ver, pufferhatasa miatt nem enged 0,06 -nal nagyobb pH valtozast, ezert egy egeszseges szervezet fenn tudja tartani a sav-bazis egyensulyat. Persze ha a lugositast orvos ajanlotta, mert ezzel kapcsolatos egeszsegugyi problemad van akkor o biztosan valaszt tud adni a kerdesedre (Habar akkor elmondta volna elore ,h mennyit ihatsz meg).
2010. márc. 4. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy kell. Sőt!! Mi történik ha a savat, és a hipót összeöntjük??

KI NE PRÓBÁLJA SENKI!! NAGYON VESZÉLYES!

Valahol olvastam nem tudom szó szrint leírni kb ez volt : Lugosítás = Tisztítókúra! ( csomó ember meg milliomos lesz )

Szerintem egészen egyszerűen másik nevet adtak neki!

És semmi más nem történik ilyenkor, a felesleges káros anyagokat eltüntetjük.

Ha nem tévedek az ősember mindent evett nyers zölségeket, gyümölcsöket, magvakat, halakat, és persze ha sikerült vadat ölni, akkor azt is!

A fogaink a mindenevők - re vannak teremtve.

Zyíradék kell bizonyos vitaminok beépüléséhez.

Tévedek??

2010. márc. 4. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!