Van olyan kajcsi ami: 1tudom pl filmezés közben rádcsálni 2nem hizlal! 3nem drága 4az mind1 h édes v sós?
Léccike segitsetek!
Köszike!
Na, a fiamnak gyümölcstálat szoktam készíteni nasinak. Alma, banán, narancs stb...
Esetleg még kölesgolyó, vagy buláta? Azok úgy föl vannak puffasztva, hogy kb. 10 dkg majdnem kitölt egy liszteszsákot.. :-) Tehát ha megeszel belőle egy hatalmas zacsival, az lesz az érzésed, hogy hű de sokat ettél belőle, pedig csak pár dkg az egész.
Köszike! Bár most télen elé drága a zöldség, gyümi, de jok! A köröm ne tuul jo ötlet:S:S
a kölesgolyó, és a buláta mennyibe kerül???hol tudok venni???
köszie!
Kölesgolyót és bulátát minden hiper- és supermarketben kapni. Azt hiszem, a reform élelmiszerek polcán kell keresni. Elsősorban a NATÚR, sózott változatra gondoltam, nem az ízesítettekre. A kölesgolyót sokan veszik a kisbabájuknak is nasinak. Szerintem sokkal finomabb, mint a buláta, a buláta valahogy keményebb.
Itt egy link, csak hogy lásd, nem olyan vészes az áruk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!