Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van olyan kajcsi ami: 1tudom...

Van olyan kajcsi ami: 1tudom pl filmezés közben rádcsálni 2nem hizlal! 3nem drága 4az mind1 h édes v sós?

Figyelt kérdés

Léccike segitsetek!

Köszike!

2010. febr. 25. 18:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
Répa
2010. febr. 25. 18:36
 2/11 Kankalin válasza:
körmöd
2010. febr. 25. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Bizony, a zöldségek, gyümölcsök épp ilyenek. Néha "bűnözhetsz" mikrós popcornnal is.
2010. febr. 25. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Na, a fiamnak gyümölcstálat szoktam készíteni nasinak. Alma, banán, narancs stb...

Esetleg még kölesgolyó, vagy buláta? Azok úgy föl vannak puffasztva, hogy kb. 10 dkg majdnem kitölt egy liszteszsákot.. :-) Tehát ha megeszel belőle egy hatalmas zacsival, az lesz az érzésed, hogy hű de sokat ettél belőle, pedig csak pár dkg az egész.

2010. febr. 25. 18:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszike! Bár most télen elé drága a zöldség, gyümi, de jok! A köröm ne tuul jo ötlet:S:S

a kölesgolyó, és a buláta mennyibe kerül???hol tudok venni???

köszie!

2010. febr. 25. 19:46
 6/11 A kérdező kommentje:
jah és ha pl ananász v barakc befötett eszek az hizlal?:$
2010. febr. 25. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
hehe az nagyon :D cukoroldatban tartósítják :D amugy én is csatlakozom. alma pl 100 ft 1 kiló tescóban azt hiszem és finom. meg narancs, mandarin..nem oylan drágák ezek. nem epret kell venni az biztos:D
2010. febr. 25. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Kölesgolyót és bulátát minden hiper- és supermarketben kapni. Azt hiszem, a reform élelmiszerek polcán kell keresni. Elsősorban a NATÚR, sózott változatra gondoltam, nem az ízesítettekre. A kölesgolyót sokan veszik a kisbabájuknak is nasinak. Szerintem sokkal finomabb, mint a buláta, a buláta valahogy keményebb.

Itt egy link, csak hogy lásd, nem olyan vészes az áruk:

[link]

2010. febr. 26. 06:35
 9/11 anonim ***** válasza:
pászka!!!
2010. febr. 26. 20:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! majd kiprobálom:)
2010. febr. 27. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!