Dr. Lenkei Kollagén italporáról mi a véleményetek? Ki szeretném próbálni, de elég drága és még gondolkodok rajta.
Élőzővel tele van a ......-om. Semmit sem tudsz a dr Lenkei féle vitaminokról, akkor minek írsz ide? Vagy a háziorvosodtól is először megkérdezed hogy mi a vallása? Lehet hogy elvitetne a dili házba.
Kedves kérdező, ez egy eléggé új termék, de már nagyon sok hasznos tapasztalat van vele kapcsolatban, ráadásul le lehet tölteni egy kis tájékoztató füzetecskét a honlapjukról. Én is szedem, az izületeim miatt, és mondhatom hogy szuper! A bőröm állapota majd később változhat, még csak egy hónapja szedem, ahhoz legalább kétszer ennyi ideig kell szedni.
56%-nak: az a "megengedett határérték" ahogyan te nevezed, az csupán egy ajánlás a Codex Alimentarius Bizottságtól,amely bizottság a gyógyszeripari érdekek érvényre jutását szorgalmazza, azaz mindenáron megakadályozza hogy az emberek hozzájuthassanak a valóban szükséges mennyiségekhez vitaminokból, és ásványi anyagokból.
Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor arra kérlek hogy olvasd el dr Lenkei Gábor Cenzúrázott Egészség c. könyvét, és akkor rájössz, hogy ezzel a szcientológus szöveggel is csak téged hülyítenek.
Persze aki szereti elhinni a kacsa híreket, az megérdemli hogy tudatlan maradjon.
Előzőnek: ha fehérjét akart volna csak szedni, akkor nem a kollagént kérdezi. Persze hogy olcsóbb csak fehérjét venni, a kollagén az egy plusz azoknak, akik javítani szeretnének az csontjaik, izületeik, bőrük, ereik állapotán.
Kollagént egyébként a saját szervezetünk is képes előállítani C-vitamin segítségével, csak hogy mivel manapság az emberek nagy része nem jut hozzá elegendő mennyiséghez ebből a létfontosságú vitaminhoz, ezért nem is nagyon tud a testünkben képződni elég kollagén. Emiatt is van ennyi szív-érrendszeri beteg, és szinte minden betegség kapcsolatban van a nagyfokú C-vitamin-hiánnyal. Ma már muszáj pótolni a C-vitamint az étkezés mellé tabletta, vagy kapszula formában. A lényeg, hogy tudjuk, kell!!!!!!
Előzőnek:
Ha C-vitamint akart volna kérdezni akkor azt teszi, nem kollagént. :)
Egyébként én is olvastam amiről beszélsz. Én is hallottam róla. Az viszont a kérdésből nem derült ki, hogy mi miatt akarja/akarta kipróbálni. Így csak találgatni tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!