Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A csirke/pulykamellnek mi a...

A csirke/pulykamellnek mi a legkevésbé kalóriás elkészítési módja?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Pároló-edényben (gőzben) megpárolod. Esetleg sós vízben megfőzöd.

Akármilyen picike zsírban/olajon átforgatod, már plusz kalória kerül mellé, tehát azok kerülendők.

2015. máj. 21. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
Igen, én is a párolást akartam írni. Sőt, anyukám úgy szokta, hogy a zöldségekkel együtt párolja meg a húst. Isteni finom!:-))
2015. máj. 21. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Sózás, a sónak nincs kalóriatartalma. És nyersen is lehet enni, én még borsoznám amúgy.


De baromság (már elnézést) direkt kalóriaszegényen készíteni a húsokat. Húsoknál is a zsírral vinnénk be többlet kalóriát, ami a kalóriaszegény ételeknél ugye elmarad. Ez a zöldségek esetén természetes, húsoknál viszont pont rossz.


Miért, kérdeznék egyesek. Mert szükségünk van zsírra, mert finom, mert abban oldódnak bizonyos vitaminok, és mert alacsony inzulinválaszú energiaforrás, építő makrotápanyag.

2015. máj. 22. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!