A csirke/pulykamellnek mi a legkevésbé kalóriás elkészítési módja?
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 13:51
1/3 anonim válasza:
Pároló-edényben (gőzben) megpárolod. Esetleg sós vízben megfőzöd.
Akármilyen picike zsírban/olajon átforgatod, már plusz kalória kerül mellé, tehát azok kerülendők.
2/3 anonim válasza:
Igen, én is a párolást akartam írni. Sőt, anyukám úgy szokta, hogy a zöldségekkel együtt párolja meg a húst. Isteni finom!:-))
3/3 anonim válasza:
Sózás, a sónak nincs kalóriatartalma. És nyersen is lehet enni, én még borsoznám amúgy.
De baromság (már elnézést) direkt kalóriaszegényen készíteni a húsokat. Húsoknál is a zsírral vinnénk be többlet kalóriát, ami a kalóriaszegény ételeknél ugye elmarad. Ez a zöldségek esetén természetes, húsoknál viszont pont rossz.
Miért, kérdeznék egyesek. Mert szükségünk van zsírra, mert finom, mert abban oldódnak bizonyos vitaminok, és mert alacsony inzulinválaszú energiaforrás, építő makrotápanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!