A főtt csirkehús erős (majdnem hogy fing szagú), miért van?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni hogy este főzök húst, de reggelre az ételhordóban nagyon erős szaga lesz(hűtőben tárolt).
Fűszer nélkül, és fűszerrel is nagyon kellemetlen.
Hogy tudnám megoldani hogy ne legyen olyan szaga?
A bolti és a házi csirkével is próbáltam már, de semmi változás.
2014. dec. 1. 19:17
2/6 anonim válasza:
Cseréld le az ételhordót, valami tré műanyagból lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem valami sok sikerrel.
De ha hamuvá sütöm akkor nem lesz az.
2014. dec. 2. 09:01
4/6 anonim válasza:
Tényleg olyan szaga van, én is megfigyeltem :D De egyébként ha bele gondolunk mégiscsak egy tetem, igazából nem rendellenes jelenség, hogy számunkra kellemetlen szagot árasszon.
5/6 anonim válasza:
Próbáld meg h ne melegen csomagold! Illetve masik rekeszbe tedd mint a rizst vagy zöldséget.
6/6 anonim válasza:
Mielőtt megeszed melegítsd meg... A hideg csirkehús valamiért ilyen. Nekem is feltűnt. A házi egy fokkal jobb, sima fing, de a tápos az bab utáni aurát árasztja. Van, hogy a melegítés se segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!