Mit tegyek, ha már bekövetkezett a raktározás a szervezetemben? 15L
Kevesebbet kezdtem el enni az utóbbi hetekben/hónapokban, látszódott a testemen és a súlyomon a változás. Leadtam 2-3 hónap alatt 7 kilót, most 51 vagyok, de nagyon elégedetlen magammal. Elmúlt az étvágyam, napokig nincs székletem, ha van is ritkán és kevés. Bármit eszem, azonnal felpuffadok (nem gáztermelődési probléma, csak látszatra nagyon nő a hasam) és attól tartok elértem ezt a yoyo-effektust, a raktározást. Fogalmam sincs, hogyan tehetnék ellene.
Reggel eszem egy barna kenyérből készült szendvicset (sonka, trapista sajt és vaj), 3-4 órával később egy almát, szebb napjaimon (amikor nincs hányingerem a tükörképemtől) otthonról hozott barna rizst grillezett csirkével, utána pedig már képtelen vagyok enni, annyira undorodom a látványtól. Mit tegyek ez ellen?
Sportolok, minden este hasprés és lábemelés, törzsemelés, hasonlók. Kétnaponta 3 km futás.
Hájasnak érzem magam... Mindenki mondja, hogy nem igaz, de én látom. Ennél voltam vékonyabb. Nem ehetek konkrétan SEMMIT, annyira puffadok... Nem bírok visszaállni a normális étkezéshez, egyszerűen hiába próbálom, nem megy.
15, lány, 164 cm 51,6 kg
A számok alapján lehet némi testképzavarod, bár lötyöghet rajtad némi hájacska itt-ott, azt is láthatod, de abnormális, hogy ennyire durvának.
A puffadás nem OK, én megpróbálnék változtatni az étrendemen. Biztos, hogy bármit eszel, felpuffadsz? Próbáltál már pl. szénhidrátszegény ételt enni? A listádban ilyen nem szerepel, pedig a zsírtól nem félsz, az látható a reggelin, nagyon helyes.
Az nem baj, ha nem állsz vissza a normális étkezéshez, a mai ember normális étkezése sokunknak nem esik jól. Persze enned azért kell, megfelelő minőségű és mennyiségű ételt...
Na, ezért nem kellene szarul enni. Mert megbetegszik az ember.
Kövess valamilyen táplálkozási protokollt, hátha sikerül helyrehoznod az emésztésedet, bélflórádat. Nem irigylem a helyzetedet igazából.
Ne egyél kenyeret, sajtot, csak tovább rontod a szenny kajákkal az állapotodat.
Nézz utána az AIP, GAPS étrendeknek, paleónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!