Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért eszek ilyen keveset? (22F)

Miért eszek ilyen keveset? (22F)

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Sosem voltam egy nagyétkű gyerek, mindig vékony, kicsit nyeszlett alkat voltam, ez azonban korábban nem függött össze azzal, hogy keveset is ettem. Egyszerűen ilyen alkat vagyok, voltam.

Viszont manapság igen aggódom magam miatt, mivel nem csak sovány vagyok, de borzasztóan keveset eszem, és ezt úgy képzeljétek el, hogy szinte semmi táplálékot nem tudok magamhoz venni, csak egészen minimális mértékben. Ha megeszek egy szendvicset, már szinte bekajáltam aznapra, talán még 1 fér belém a nap hátralévő idejében... ez nagyon aggaszt. Menüt például képtelen vagyok elfogyasztani, de ugyanúgy nem tudok megenni egy nagyobb szendvicset se. Amikor étteremben vagyok, ott is csak levest eszek, az bőven elég nekem.

Nem rég elkezdtem enni egy túróstáskát... beleharaptam 3-at és már nem bírtam többet.

Nem tudom mi lehet ennek az oka. 22 éves vagyok és biológusnak tanulok, és tudom, hogy többféle tényező lehet a háttérben, viszont akárhány tézist felállítok, az valamilyen ponton mindig megbicsaklik.

2010. febr. 25. 00:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül gyomorszűkületed?
2010. febr. 25. 00:21
 2/3 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy vagyok, épp ma töltöttem a 23-at, és én is párszor már megijedtem, mer van hogy napokig teljesen elmegy az étvágyam és nem tudok enni 1 szendvicset se. aztán utána többet eszek, de akkor se sokat amennyit kéne, egy nap 2-3 szendvicset általában megeszek, de ha 3-at akkor lehet azt mondani hogy sokat ettem:D 175cm magas vagyok és talán 50kg, de már rá se merek állni a mérlegre, főleg társaságba:$ ugyhogy nem vagy ezzel egyedül:S próbáltam már béres cseppel is nővelni az étvágyamat, de nem igen vált be:S
2010. febr. 25. 00:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Vegyetek Humetert, mindenféle nyomelem, ásványi anyag van benne, na az biztosan meghozza az étvágyatokat.
2010. febr. 25. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!