A tegnapi vacsoratol lehet meg bajom?
Este nagyon sokat ettem vacsorara (7korul), nem volt nehez etel, teszta meg hus, de egyatalan nem volt zsiros se, csak sok volt es gyorsan is ettem kicsit. Ejszaka eleg rosszul voltam tole, ereztem, hogy tele vagyok, meg hanyingerem volt, 4 korul tudtam elaludni. Most mar ugy erzem, hogy semmi bajom, korog is a gyomrom bar meg picit rossz, de ez amugy is elofordul reggelente. Gondoltam bemegyek suliba mar masodik orara, mert miert ne, utolso hetek, foloslegesen mar nem szeretnek kimaradni, de elbizonytalanodtam, mert kicsit felek, hogy a suliba fogok mondjuk hanyni. Ahogy irtam mar semmi bajom, de kepes vagyok igy is ezen idegeskedni. Szerintetek elmenjek? Nem lesz semmi baj?
Es, ha ehes vagyok es megkivanom az etelt akkor ehetek? Persze csak kekszet vagy ilyesmi, mert a gyomrom azt se igazan birja, ha ures.
Hányni már biztosan nem fogsz tőle.
Igyál vizet, egyél egy kis gyümölcsöt.
Délutánra már semmi bajod nem lesz
Igazad volt:)
Koszonom!
A tésztaételek nehéznek számítanak, mert a szervezetünket megviseli a gabonatermékek emésztése, pontosabban a belőlük felszívódó anyagok (túl sok szénhidrát, glutén, lektinek)
Aki nem gluténérzékeny túlzottan, nem cukorbeteg, annak csak krónikus betegségei alakulnak ki a tésztaevéstől, nem lesz hirtelen, akut mód bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!