Ugye mar a tegnapi etelt nem fogom kihanyni?
Figyelt kérdés
Tegnap kicsit sokat ettem, vagyis talan az volt a baj, hogy nagyon ehes voltam es bekapkodtam az ebedet (3kor) meg meg utana ragcsaltam es nem igazan tudtam leallni. Este azt ereztem, hogy nagyon tele van a gyomrom es hanyingerem is lett. Na most tudni kell rolam, hogy ilyenkor a hanyingert kepes vagyok bebeszelni, mert emetofobias vagyok (rettegem a hanyastol) es panikbeteg. Szoval este rosszul voltam, aztan elaludtam. Reggel mikor felkeltem semmi bajom nem volt, automatikusan azon gondolkodtam, hogy mit fofok reggelizni, aztan eszembejutotta a tegnap este es mar el is mult az ehsegem es rosszul lettem. Azota ulok az agyon, kezem labsm remeg es felek, hogy hanyni fogok. Raadasul ma delutan mennek is el itthonrol, de lehet, hogy igy nem fogok tudni, mert az utcan meg rosszabbul szoktam lenni. Tegnap utoljara este 8korul ettem. Ugye mar nem fofok hanyni? Igazsbol erzem is, hogy korog a gyomrom, de ugy panikolok, hogy enni semmikepp nem tudnek.2015. jan. 24. 13:16
1/1 anonim válasza:
Ha éjszaka nem hánytál, akkor már nem fogsz, egyél nyugodtan és hagyd abba a rettegést, valamivel foglald el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!