Fogyókúra alatt ihatok kakaót?
Nem rég kezdtem el a fogyókúrát
fogyókúrát, ezért odafigyelek, hogy mit eszem, és vért izzadok a vágyott alakért... Megkívántam a kakaót. Fogyókúra alatt vajon illdomos kakaót inni?
egy regebbi kerdes:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__39..
es egy hasznosnak itelt valasz valakitol:
"Szerintem belefér, sőt lehet kicsit spórolni a kalórián. Pl. egy bögre kakaóhoz átlag 2,5-3 deci tej kellene, én sóher vagyok ennyi kcalt elvesztegetni a tejre, ami ugye nem is laktat. Viszont 1 deci tej+2 deci víz +5g kakópor+édesítő, melegen ugyanolyan finom, mint csak tejjel. Ha nagyon spórolós vagy, akkor csinálhatód fél deci tejjel és a többi víz, úgy sincs vele probléma szerintem."
Én mandulás kókusztejjel innám, vagy hasonlóval. A tejjel vannak problémák. Persze lehet, hogy egy tipikus, szénhidrátdús fogyókúrában ez túl zsíros, bár egyetlen kakaó nem lehet vészes. Ja, cukrot nem tennék bele, maximum eritritet vagy xillitet vagy ilyesmit.
A kalóriákkal nincs gond, máskor másból kevesebbet eszel és annyi, csak persze ne rontsa el a megfelelő tápanyagbevitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!