Tömegnövelő készítés?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok 190 cm 62 kg. Nagyon nehezen hízok ezért szeretnék egy tömegnövelőt lehetőleg minél olcsóbban összerakni. Tej+ zab+ basic whey +carboX étkezés után jó tömegnövelőnek? Mennyi kalória van benne? Esetleg valakinek van jobb receptje? Az lenne a legjobb ha gyorsan össze lehetne rakni mert nem sok időm van hétköznapokon2015. ápr. 19. 15:12
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és étkezések után enném
2015. ápr. 19. 15:53
2/9 anonim válasza:
Tömegnövelőre nem étkezés, hanem edzés után van szükség. Ilyenkor jellemzően tejsavófehérjét szoktak gyors szénhidráttal inni, tehát mehetne a basic whey dextrózzal. Ha nem edzés után iszod, akkor többet árt, mint használ. Ne hízni akarj, hanem izmosodni. A zsír nem szép és nem egészséges.
A kalóriát senki nem tudja megmondani, mivel mennyiséget nem is írtál. 1 g fehérje és szénhidrát 4 kcal, a zsír 9 kcal. Ebből ki tudsz számolni bármit. Lődd be a napi kalóriabeviteled úgy, hogy lassan nőjön a testtömeged.
3/9 anonim válasza:
Szia mielőtt bárminek nekikezdenél méregtelenítés ez az alapja mindennek a méregtelnités hatására jobb lessz a felszivodásod ezáltal hasznosulnak a bevitt tápanyagok utánna lehet szó vitaminok beviteléröl de csakis természetes anyagokból nagyon fontos hogy mindenből fogyasz változatosan hiszen minden szerved szerepet jatszik a fejlődésedhez a praxisom alatt Sok esttel foglalkoztam ebben a témában is kérdésed lenne írj bátran
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)akkor mit ajánlotok, mit csináljak?
2015. ápr. 21. 19:04
5/9 A kérdező kommentje:
#2-es tehát ha dextrozbol és wheybol csinálok shaket az jó tömegnövelőnek? Vagy kell még bele valami?
2015. ápr. 21. 19:12
6/9 anonim válasza:
Igen. Lehet többet költeni, de nem biztos, hogy az eredményen is látszani fog. Edzés után ez a kettő a legfontosabb: fehérje, gyors szénhidrát. A tejsavó fehérje ugye az előbbi, a carbox az utóbbi, de költséghatékonyabb dextrózt használni, és nem hiszem, hogy az eredményben bármilyen különbség lenne.
7/9 A kérdező kommentje:
A basic wheyem ma érkezett meg és nagyon édes. Ez a ddextroz mennyire édes? Olvastam még maltodextrinrol is. Miben különbözik a kettő? Keverjem bele azt is?
2015. ápr. 21. 19:28
8/9 A kérdező kommentje:
Illetve a testsúlyomhoz mérten mennyit és milyen arányban keverjek? Az lenne a legjobb ha minél kevesebb vízben lenne mert elég rossz az íze így is
2015. ápr. 21. 19:31
9/9 anonim válasza:
A dextróz szőlőcukor, tehát elég éges. Maltodextrint én még nem ettem, az egy összetett cukor, és nem édes. Vannak, akik használják, nem tudom mennyire jó. Olvasd el a Sárga kapszula című ingyenes könyvet, google segít megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!