Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan győzzem le a túlevést?...

Hogyan győzzem le a túlevést? Nem írom elmondani a szüleimnek és a pszichológusomnak sem, hogy már komoly problémám van.

Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 16:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Úgy érzem az lenne a legjobb, ha valaki összeállítana nekem egy étrendet, és megcsináltatna velem tornagyakorlatokat. Valaki, aki ért hozzá, és megfigyelés alatt tudna tartani, de ehez szólnom kellene a szüleimnek, és amúgy is nagyon drága egy ilyen... de már gondolkodtam öngyilkosságon, mert nem tudok így tovább élni..
2015. ápr. 12. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak az esti étkezést hagyd el, illetve egyél reszelt sárgarépát, zöldségeket vacsora helyett. Napközben csinálj programokat, menj társaságba, hogy el legyél foglalva.
2015. ápr. 12. 16:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Probáltam, de nem sikerül...
2015. ápr. 12. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Igazából, a magad ura vagy. A pszichológusoddal meg beszélhetnél azért.. szóval miért is ne?

Az pedig önámítás, hogy én mint edző bármit is tehetek érted. Összeállítom az étrendedet, elmondom milyen gyakorlatokat csinálj, melletted állok és motivállak. De ha te nem akarod, ha te úgy döntesz hogy mást eszel, többet eszel, nem edzel, én nem kényszeríthetek rád semmit akár kiskorú vagy, akár nagykorú..

Problémád van, az ott kezdődik hogy legyőzöd. Nincs miért legyőznöd? Akkor nem fog menni.

Az öngyilkosság pedig ebben a pokoli életben valljuk be, sajnos sok esetben racionális választás. Na persze nem azért, mert valami evészavarral küzdünk, de az élet tényleg nehezen élhető, ezt ki kell mondani.

2015. ápr. 13. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!