Ha sok vízet iszok akkor elmúlnak a pattanásaim?
Ezzel csak annyi a gond, hogy érdemben a méregtelenítés funkcióit alacsony vízfogyasztás mellett is elvégzi a szervezetünk.
Szomjazás egy sivatagban már más helyzet, ott bizonyára kevésbé hatékony már minden testi működésünk, ahogyan közeledünk a szomjhalálhoz.
De a bőr állapota nem kis méregtelenítésen, a májon vagy a veséken múlik és a vízfogyasztáson (hidratáltság igen, gyulladtság, pattanás nem)
Ez nagyon hormonrendszeri, meg gyulladásszinttől függő dolog.
Egy gluténérzékeny vagy tejfehérje érzékeny ihat akármennyi vizet.. ha ingerli a szervezetét, immunrendszerét és erre hajlamos akkor bőrtünetei lesznek, szerintem.
"Egy gluténérzékeny vagy tejfehérje érzékeny ihat akármennyi vizet.. ha ingerli a szervezetét, immunrendszerét és erre hajlamos akkor bőrtünetei lesznek, szerintem."
Nem csak szerinted, tényleg. Sőt, a nem glutén és tejérzékenyek pattanásain is sokat segít, ha elhagyják ezeket az ezeket tartalmazó élelmiszereket.
Mert a nem gluténérzékenyek is gluténérzékenyek, de én már a tényekben nem hiszek :D
Csak sok jel arra mutat, hogy ez így van :)
Valahol olvastam, hogy a glutén és répacukor mentes étrend eltünteti a pattanásokat, sőt a narancsbőrt is.
De ahhoz hogy ezt végigcsináld, meg kell erőszakolnod magad.
Szóval semmi búzaliszt, semmi cukor.
És még karcsúbb is leszel. :)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!