Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a legjobb HÍZÓkúra módszer?

Mi a legjobb HÍZÓkúra módszer?

Figyelt kérdés

Légyszíves irjatok nekem jó hízókúra módszereket!!:S

15 éves vagyok, lány, 170 cm és 53 kiló. jó.. van aki szerint ez a pont jo, de én hízni szeretnék. Nagyon sokat eszem, de nem hízom semmit..:S

2010. febr. 19. 16:26
1 2
 11/12 Kertesz Adam válasza:

Normál zsírtartalmú tej! Vagy ha van piac közelben, forralt házi tejjel. Akkor azt! :) (Nem mellesleg van benne kalcium meg miegymás). Fél litert úgy le lehet hajtani egyszerre mint a semmit, pláne egy edzés után. No meg ott a banánturmix, mézzel. Hmm. :)

Tizenévesen normális ha vékony valaki! (Valójában később is.) + a hosszú élet egyik titka.

De ha már mindenképp telt akar valaki lenni akkor így az lesz! :) Pizza, fagyi. És egyél ha tudsz társaságban is, barinőkkel, vagy filmnézés közben. Jobban fogsz fogyasztani, mint önmagadban, ha egyébként nem tud lekötni az étel...

2016. jún. 12. 15:12
 12/12 69Girl válasza:
Nagyon jó lenne a tej, ha nem utálnám, és nem lenne tőle hányingerem. Szerencsére a tejfölt imádom úgyhogy az jöhet minden mennyiségben.
2016. dec. 15. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!