Mi a legjobb, és leghatásosabb szírégetési módszer? Te milyen módszert, tablettát javasolnál?
Olyan szírégető módszer szeretnék kapni (tabletta, vagy bármilyen alacsony költségő módszer) ami akkor is hatásos, ha nem tudok sokat mozogni, mert a tanulási rendszer, amiben én vagyok, nem enged mozogni, és folyamatosan nő a súlyfeleslegem.
Kérnék valami praktikus lehetőséget
(Ne egyél, tanulj futófépen, és ehez hasonló beszólások kíméljenek... [kétségbe esett fiatal]
Szerintem ne szedj ilyen tablettákat!
Nemrégiben megvizsgáltak 100 zsírégető- és tömegnövelő tablettát és 98-ról kiderült, hogy SÚLYOSAN roncsolja a szervezetet.
Sajnálom, hogy nem tudok segíteni de egy kis időt csak tudsz szánni a testmozgásra:)
Hát figyelj, az a baj, hogy a napom úgy van (még most is) hogy 8-kor kelek, 9-12ig tanulás, ebéd (minimális) 13-18 gyakorlattal egybekötött oktatás, és 18-21 ig, ismét elméleti gyakorlat, és számítógépes nyáktervezés...
úgyhogy egyátalán nem tudok mozogni, mert este már agyilag is holla vagyok, van úgy h 3 napig fáj a fejem :S
Reggel 7-8-ig lehet sportolni, mielőtt erre is kifogást keresnél, közlöm, hogy én is 7-kor kelek, egész nap dolgozom, és 11-12 előtt nem kerülök ágyba.
A reggeli mozgás javítja a közérzetet, a koncentrációt, jobban bírod a napi strapát. Az első pár nap nehéz, de ha megszokod, már ki se bírod nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!