Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány kg jó a magasságomhoz?

Hány kg jó a magasságomhoz?

Figyelt kérdés

1,56m a magasságom. A minimum és maximum testsúly érdekelne.

Köszönöm a válaszokat.

18/L

2015. ápr. 8. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet. Izom-zsir arány tudod nagyon nem mindegy.

De ha mégis azt szeretnéd, hogy hasra ütésszerűen mondjak valamit, kb 47-50 körülit tudnék elképzelni ideálisnak. Ismétlem, ez nem ilyen egyszerű, lehetsz 50 kilóval is sovány és 55 kilóval lehetsz ideális vagy duci is.

2015. ápr. 8. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Olyan 45-50 közt csinos lennél. :)
2015. ápr. 8. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
tükör szerint döntsd el :)
2015. ápr. 8. 17:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ!:)) Sajnos én ahhoz nem értek, hogy hogy kell kiszámolni az izom-zsír arányt.(nem kell leszólni)..
2015. ápr. 8. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:
17:11, ez is egy jó módszer csak elég negatívan látom magamat, így a súlyomat és a kinézetemet is.
2015. ápr. 8. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán lehet szerintem csak pl mikor megfogod a combod bizony van különbség zsír és izom között.

Figyelj.. Megfelelsz magadnak? Mert ha igen akkor normális az alakod. Ha nem akkor pedig biztos úgy van ahogy gondolod. De érezhető hogy pl izom vagy zsír vagy csak bőr van rajtad szerintem. Ha máshogy nem megy eldönteni.

2015. ápr. 8. 17:24
 7/8 anonim válasza:

barátnőm is ilyen magas és 47-48 kg,szóval szerintem ez.

most már elárulhatod a súlyodat ;)

2015. ápr. 8. 18:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kettőnek is!:) Jó rendben elárulom. 45kg
2015. ápr. 8. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!