Normális dolog 'enni magam'?
Figyelt kérdés
Ha ezt kamu kérdésnek tituláljátok komolyan elmegyek orvoshoz :D de komoly emberek válaszát kérném inkább. Már 21 éves vagyok de eszem a körmöm,a körmöm mellett a bőrt, az orrváladékom(nem tudom kifejezni szebben...),a csipám,a fülzsírom...amúgy sose kérdeztem meg senkitől hogy normális e ez,nem nagyon foglalkoztam vele,úgyse látja senki ha ezt teszem. Na de szerintetek? Lehet egészségügyi problémám van? Vagy mi ez?Minden ember csinálja?ŐSZINTÉN!2015. ápr. 3. 17:19
11/12 anonim válasza:
én undorítóbbat tudok! ismerősöm kinyomja a pattanását és a szájába veszi.. :D és ez igaz!
amúgy szerintem szokj le róla mert ez nagyon gáz
12/12 anonim válasza:
Köröm oké - én is arról szokok most le 14 éves lány létemre. :) Az orromból kijövő "cuccot" régen ettem olyan 5-6 évesen,de az még annyira nem is durva csak ne mások előtt. :) De hogy a csipádat és a füledből kijövő genyót is...:O EMBER! Feltalálták a fülpiszkálót vagy vegyél Dr.Vac -kot vagy mit a Teleshoppban,viccen kívül. :) A körömrágásra van lakk direkt erre a célra,hogy leszoktasson. De azért itt nem oké valami. Nem azt mondom,hogy beteg vagy hanem lehet nem neveltek vagy én nemtudom..Tudom nehéz leszokni,de próbáld meg... 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!