Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon korog a hasam. Mit tegyek?

Nagyon korog a hasam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A suliban nagyon korog a hasam. Általában 6 óram szokott lenni. Reggel bőségesen eszek, első óra előtt nem, második óra előtt igen, harmadik előtt is, negyedik előtt is, ötödik előtt is, és hatodik előtt is eszek valamit (kis szendvics). Mégis az utolsó órán, elkezd korogni hasam! Nagyon idegesít! hallottam, hogy az emésztéstöl, de nekem mégis ilyen éhség érzetem van, vagy mim. Félek, h mások kirohognek, ezért mindig mikor korog elkezdek kohogni, vagy matattni. Nem sokkára megyek osztálykirándulásra, és lesznek előadások amiket csendben végig kell hallgatni. Félek, hogy ott is korogni fog a hasam. Mit tegyek? Segítsetek!

2015. ápr. 3. 13:13
 1/3 anonim válasza:
Nekem például a dió,vagy az alma egyből elveszi az éhségérzetemet. Na meg, igyál sok folyadékot a nap folyamán. Hidd el jót tesz.
2015. ápr. 3. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:
A gyomor ürül és emészt , vízzel segítheted a folyamatot . A legtöbb ember folyton telepakolja magát és állandóan eszik , ez a rosszabb .
2015. ápr. 3. 13:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! A diósat, almásat kipróbálom, és próbálok több vizet inni. Csak órán nem igen lehet.:(

Mindenkinek ilyen hangosan emészt a hasa vagy csak pár embernek?

2015. ápr. 4. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!