Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért korog még mindig a...

Miért korog még mindig a hasam? O. o

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy elfelejtettem berakni a kajám, ezért nem vittem enni suliba. A tízórait megettem amin valami felvágott volt, de csak utólag éreztem, hogy nem volt teljesen jó szerintem. Utána fájt tőle a hasam (de ilyen szokott lenni a sulis felvágottaktól) kellett volna mennem nagyvécézni, de órán nem mehetek ki szünetbe meg persze mindig elmúlt:| Utána nem ebédeltem hanem hazajöttem, elmentem vécére és utána hangosan korgott a gyomrom és fájt, de már az éhségtől. Ettem tarhonyás húst (kb. 1 órája) és gondoltam majd megnyugszik a gyomrom, de nem még mindig hangosan korog. Igaz, hogy nagyon éhes voltam, de azért...Mitől lehet és mit csináljak, hogy elmúljon? Másfél óra múlva mennem kéne táncra, de hát így...

15/l

2013. ápr. 9. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi az hogy órán nem mehetsz ki? Oké a fiúktól mindig megkérdezték nálunk hogy mégis hova szeretnél menni?

De egy veled egykorú lányt azért lesznek szívesek kiengedni a mosdóba....

Ha a hasad még mindig fáj akkor nem kéne erőltetni a táncot, próbálj meg enni egy kis pirítóst, hátha rendbe rakja a dolgokat , az se baj ha picit odaégeted.

2013. ápr. 9. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyszerű: ma ne menj táncra, máskor meg kerüld el messzire a felvágottakat.

Vagy: vegyél be valamit, mondjuk Espumisant, lehet a gázok okozzák a korgást.

2013. ápr. 9. 15:31
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:) Táncra mennem kell, mert pénteken versenyre megyünk és ez az utolsó próba:s de ha nem így lenne akkor kihagynám.. Hát nálunk olyan némelyik tanár, hogy hűha..nem is mernék szólni. De amúgy már kezd kicsit jobb lenni, lehet hogy csak túl gyorsan ettem. Olyan sulis felvágottat pedig SOHA többet!!!:)
2013. ápr. 9. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!