Miért korog még mindig a hasam? O. o
Arról van szó, hogy elfelejtettem berakni a kajám, ezért nem vittem enni suliba. A tízórait megettem amin valami felvágott volt, de csak utólag éreztem, hogy nem volt teljesen jó szerintem. Utána fájt tőle a hasam (de ilyen szokott lenni a sulis felvágottaktól) kellett volna mennem nagyvécézni, de órán nem mehetek ki szünetbe meg persze mindig elmúlt:| Utána nem ebédeltem hanem hazajöttem, elmentem vécére és utána hangosan korgott a gyomrom és fájt, de már az éhségtől. Ettem tarhonyás húst (kb. 1 órája) és gondoltam majd megnyugszik a gyomrom, de nem még mindig hangosan korog. Igaz, hogy nagyon éhes voltam, de azért...Mitől lehet és mit csináljak, hogy elmúljon? Másfél óra múlva mennem kéne táncra, de hát így...
15/l
Mi az hogy órán nem mehetsz ki? Oké a fiúktól mindig megkérdezték nálunk hogy mégis hova szeretnél menni?
De egy veled egykorú lányt azért lesznek szívesek kiengedni a mosdóba....
Ha a hasad még mindig fáj akkor nem kéne erőltetni a táncot, próbálj meg enni egy kis pirítóst, hátha rendbe rakja a dolgokat , az se baj ha picit odaégeted.
Egyszerű: ma ne menj táncra, máskor meg kerüld el messzire a felvágottakat.
Vagy: vegyél be valamit, mondjuk Espumisant, lehet a gázok okozzák a korgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!