Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért puffadok fel ennyire?...

Miért puffadok fel ennyire? Megkeseríti az életemet és az önképemet is rontja.

Figyelt kérdés
Alapból gyönyörű lapos,izmos hasam van,edzek is rá,a testalkatom inkább kimondottan vékony 50kg. Viszont ha eszek és nem üres a hasam,elkezdek puffadni és olyan,mintha pocakom lenne. néha,mintha pár hónapos kismama lennék,úgy feszül a hasam. Mivel tudom,milyen szép alakom van alapból,nagyon frusztrál,hogy naponta többször is felpuffadok. nem tudom mi lehet a probléma,mit tehetek ellene.

2015. márc. 31. 07:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

valamit nem tudsz megemészteni

ki kéne kísérletezni, hogy mi az, és kihagyni

2015. márc. 31. 07:54
 2/7 A kérdező kommentje:

szinte mindent megeszek,nem tudom hogyan próbáljam rendszerezni,hogy mikor mit eszek és figyelem,hogy puffadok-e.

mi lehet az,amire figyeljek?

2015. márc. 31. 08:15
 3/7 anonim válasza:
Szerintem valami erzekenyseg lesz, nekem is ez van, pont ugyan ez a helyzet :D nalam tavaly mar kideritettek h tejerzekeny vagyok, de most, ebben a szent pillanatban is epp a gasztroenterologian varok, mert valoszinuleg van meg valami. Egyebkent a gyomorsavad nem szokott feljonni?
2015. márc. 31. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
a kenyerekkel lehet kezdeni - sok fehér lufi típusú puffaszt.. és mostanában nem szedtél antibiotikumot? nem iszol túl sok fekete teát? mert esetleg a bélbolyhok megsérültek, helyre kellene állítani a bélflórát, erre jó a Normaflore - recept nélkül gyógyszertárban kapható
2015. márc. 31. 11:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem,nem teázok,antibiotikum sem volt. Jó lenne,ha nem kellene egyszerre orvoshoz menni.
2015. márc. 31. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Orvos nem tud ezzel mit kezdeni.

Glutént hagyd el, tejtermékeket kezdetnek. Ezek remélhetőleg (de nagy eséllyel) megoldják.

2015. márc. 31. 14:36
 7/7 A kérdező kommentje:
ma még nem fogyasztottam tejterméket,sem gabonafélét. mégis puffadok ugyan úgy. vagy ez 1 nap alatt nem változtat semmit?
2015. ápr. 2. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!