Emetofóbia (hányástól való félelem) ellen mit lehetne tenni? Megkeseríti a mindennapjaim!
Én csak az orvostól félek, meg a tűtől, de nagyon XD
Én a sportot javasolnám. Pl karate.
Én karatézok és imádom. Ha sportolsz valamit akkor ha jól csinálod és mindent beleadsz megjön az étvágyad. Ha rendesen elérted a magasságodhoz való arányt akkor jobb lesz a közérzeted ill égészegesebb is leszel. Én 18 éves fiú vagyok. Karatézom heti 2x 3-3 órát. 166 cm-emmel 61 kg vagyok. Nagyjából 5-6 éve nem hánytam. Vagyis ez nem teljesen igaz. Most szilveszterkor igen, de az a mértéktelen alkoholfogyasztás eredménye lett.
Gondold ezt végig, én félek az orvosoktól, nagyon. Tehát, megpróbálok egészségesebben élni, nem csinálok hülye dolgokat. A természetes 160-170 cm nél kb. 60-70 kb. Ha megiszod a napi 2 l vizet és sok gyümölcsöt és zöldséget eszel akkor jó lesz az immunrendszered és nem kell félned, hogy hányni fogsz. De mondom, sport az nagyon jó :)
Ez most nagyon gázul fog hangazni, de szerintem logikus. Az ember mi? Eszik, iszik, ürít, szaporodik. Mint az állatok, dobod a szív, izmok vannak stb. Érted. Na most, pl az ember legjobb barátjának a kutyának (de lehet cica, majom, vagy bármi) vannak allergiáik? Félelmeik? Fóbiáik? Semmi. Az ember egy annyira okos állat, hogy képes agyilag beképzelni dolgokat (pozitív hatása a placebo gyógyszerek...)
Előző vagyok csak elnyomtam véletlen.... :/
Na most, tudat alatt az ember sok mindenre képes. Ha elhiszed, hogy neked nincsen bajod akkor egy idő után meg is fog szűnni (gyakran kapnak a rákos betegek egy könyvet és mint a placebó, hat)
Ezt most félre ne értsd, semmi rosszat nem szerettem volna ezzel írni, de ez logikusnak hangzik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!