Milyen mozgásformát ajánlotok?
Figyelt kérdés
17 éves, túlsúlyos lány vagyok. Nagyon szeretnék lefogyni, de nehéz lemondani a finom nasikról. Nyilván ez kéne, hogy az első lépés legyen. Azonban nem tudom, hogy miféle mozgásnak kéne neki kezdenem. Nem valami jó az állóképességem sem. Szerintetek kondi teremben vagy szabad téri mozgással kéne kezdenem?2015. márc. 29. 19:53
1/2 anonim válasza:
Menj el jógázni, lovagolni vagy táncolni. Legalábbis én ezt a három mozgásformát élveztem a legjobban, mert nem egyhangúak, mint például a futás vagy a kondi.
De ahogy gondolod.
2/2 anonim válasza:
én is hasonló cipőben jártam pár éve, ajánlom a biciklit akár szobai akár kinti verzióba,nagyon jó kardio mozgás és birni is lehet a tempót,először próbáld meg hogy csak napjában 1x eszel nasit es kevesebbet mint eddig aztán csökkentsd 2 naponta 1x ... szabj meg kcal keretet magadnak amit a kalória bázis oldalon számon is tudsz tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!