Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hiszhatok gyors ídö allat?

Hogyan hiszhatok gyors ídö allat?

Figyelt kérdés
Szevasztok!Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudok hizni?12 vagyok es kb 33-34 kg?Rengeteget olvastam aról hogy sok csokit es tesztát kell enni de en naponta 3-4 adag csokit eszek meg és mas édeségeket!Azt is halotam hogy a sport ami még segit az iszmosodásban de abban nm vagyok a legjobb!Eloru is kosz és bocsesz a helyesírásomért

2015. márc. 28. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Elobb irn tanulj meg, a tobbivel nem kell,torodj!
2015. márc. 29. 08:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Tanulj meg te!Ha nm veted volna észre kiírtam azt hogy:bocsesz a helyesírásért!De te ezt nem èrtheted mivel az IQ szinted 0!Jah ès törödj a magad dolgával mert jo lenne ha nm lennél ennyire ovodàs
2015. márc. 29. 14:18
 3/3 anonim válasza:

12 évesen szerintem felesleges foglalkozni ilyesmivel ... amikor 14-16 fele jár valaki akkor a hormonok mindent fejre állítanak. ha meg 18-20 leszel akkor kezd el fontolóra venni hogy mit kezdj a testeddel ... Sport az kell mindenféleképpen, főleg akkor amikor hirtelen nől meg az ember, az egészséges tertartáshoz nélkülözhetetlen.

Legjobb sportok közé tartozik talán az úszás, mivel mindent megmozgat egyszerre, kár hogy nem tudok úszni, ja meg hogy ahhoz helyszín is kell, ha valaki olyan helyen lakik ahol semmire nincs lehetőség akkor gond van. Vidéken sokkal több a gnóm a jeti és a bányarém mint a nagyvárosban.

2015. dec. 30. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!